Söndagen den  27 maj har vi kakbuffé på Stationen. Bjud ut mamma på en fika och låt henne välja ut sina favoritkakor. Varmt välkomna mellan kl. 11-16
 

Torsdagen den 10 maj Kristi himmelfärdsdag har vi öppet på stationen och det är barnloppis i godsmagasinet. Öppet 11-16. 
Välkomna!

Skärtorsdagen är det öppet precis som vanligt men långfredagen har vi stängt. Ska du gå bort i påsk så titta gärna in så hjälper

Torsdagen den 1 mars öppnar vi på stationen igen. Öppettiderna blir som vanligt alla torsdagar och fredagar mellan kl.11-17. När det gäller helgöppet har vi valt att testa lite söndagar istället för lördagar då vi har haft dåligt med folk på lördagarna. Vi provar nu söndagarna i slutet på månaden istället för att se om det passar våra kunder bättre.
Hoppas att vi ses!
Hälsningar Christina & Maggan

I januari och februari har vi stängt på stationen. Vi passar på att göra lite renoveringar samt åka på inköpsmässor och skaffa oss en  massa härlig inspiration  att ta med  hem till stationen.
Hoppas att vi ses igen den 1 mars när vi öppnar igen. Följ oss gärna på Facebook eller Instagram så får ni alltid aktuell information om vad som händer vecka för vecka.