Kom ut till oss och fira mor. Vi har gott om plats på vår uteservering.
Öppet 11-16.
Välkomna!

I år har vi valt att stänga under Valborg. Valborgsmässoafton 30/4 samt fredagen den 1/5 har vi helt stängt. Välkomna nästa vecka när vi har öppet som vanligt igen!
Tor-fre 11-17.
Vår webbutik är alltid öppen!
www.gemlastation.se

Nu är vi pigga och friska igen och vi har öppet som vanligt. Alla torsdagar och fredagar 11-17 . Varmt välkomna!


Tyvärr har jag nu åkt på förkylningssymptom och vill därför vara noggrann med att följa Folkhälsomyndighetens tydliga rekommendationer. Om du har förkylningssymptom stanna hemma. Därför har jag tagit beslutet att göra just detta. I min cafeverksamhet där det nu är jag som bakar allt och serverar är det extra viktigt att vidta extra försiktighetsåtgärder. Jag hoppas naturligtvis att jag snart blir av med min förkylning så att jag efter två symtomfria dagar får möjlighet att öppna igen. Ber om ursäkt för rådande omständigheter och hoppas att vi ses snart igen! Vi måste alla vara ansvarsfulla och hjälpas åt i dessa oroliga tider.
Ta hand om er och kom ihåg att det går alldeles utmärkt att shoppa från butiken via webbutiken:
www.gemlastation.se
 

Vi på Gemla Station följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer och håller öppet som vanligt så länge vi i personalen känner oss fullt friska och att inga nya restriktioner angåede Coronaviruset kommer från myndigheten. Om någon vill undvika att träffa folk men ändå skulle vilja ha lite fikabröd går det bra att ringa till oss 0470-65750  så levererar vi er beställning till bilen. Var rädda om er!