Vi har öppet som vanligt på skrärtorsdagen 11-17 och Långfredagen har vi öppet
mellan 11-16. Varmt välkomna!

Torsdagen den 4 mars öppnar vi för säsongen och där efter är det öppet som vanligt alla torsdagar och fredagar 11-17. Maxantalet besökare i butiken är för närvarande 4 personer samtidigt. När ett sällskap sedan har satt sig till bords i caféet kan nya kunder komma in i butiken och beställa eller  handla. Max 4 personer i varje sällskap får sitta tillsammans vid samma bord i Cafeét. Då Corona situationen ser ut som den gör i samhället ber vi er att göra  det till en vana att alltid kolla på vår hemsida, facebook eller Instagram samma dag som  ert planerade besök . Detta då eventuella förändringar i öppetiderna pga sjukdom eller nya restriktioner kan förekomma. Vi tar säkerheten för våra kunder på högsta alllvar och här arbetar vi endast när vi känner oss helt friska. Hoppas på förståelse för detta och att vi ses snart!
Välkomna!

Öppnar något senare i år pga av rådande omständigheter. Planerat öppningsdatum är torsdagen den 4 Mars. Hoppas att vi ses!
Välkomna!

Tor-fre 11-17
Välkomna!

Stängt idag torsdag den 8/10 och fredag 9/10 pga förkylning. Hoppas att vi ses igen som vanligt nästa vecka! Webbutiken är alltid öppen. Välkomna!