Torsdagen den 1 mars öppnar vi på stationen igen. Öppettiderna blir som vanligt alla torsdagar och fredagar mellan kl.11-17. När det gäller helgöppet har vi valt att testa lite söndagar istället för lördagar då vi har haft dåligt med folk på lördagarna. Vi provar nu söndagarna i slutet på månaden istället för att se om det passar våra kunder bättre.
Hoppas att vi ses!
Hälsningar Christina & Maggan

I januari och februari har vi stängt på stationen. Vi passar på att göra lite renoveringar samt åka på inköpsmässor och skaffa oss en  massa härlig inspiration  att ta med  hem till stationen.
Hoppas att vi ses igen den 1 mars när vi öppnar igen. Följ oss gärna på Facebook eller Instagram så får ni alltid aktuell information om vad som händer vecka för vecka.

Alla kunder som har köpt ovan nämnda oljelampor ombeds komma tillbaka med dem mot full återbetalning. Vi har fått meddelande från leverantören Storefactory att de kan medföra en brandrisk och alla ska skickas tillbaka till tillverkaren. Vi ber om ursäkt för det besvär detta medför men vi hoppas på förståelse då vi måste tänka på säkerheten i första hand. Vi bjuder på kaffe till er som har drabbats av detta.
Mvh
Christina med personal.

Annonsen i Smålandsposten idag blev lite fel. Vi har öppet imorgon lördag 11-16 men inte alla lördagar i höst. För vilka lördagar vi har öppet i höst och vinter se kalendern.

Tiden går så fort och snart är det dags för julmarknad i godsmagasinet på Gemla Station igen! Söndagen den 10:e december mellan kl. 11 -16 är julmarknaden öppen.  Är du intresserad av att vara med? Kanske stickar, syr, bakar eller säljer du något som kan passa på en julmarknad?Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss och boka ett bord.
Maila oss på: info@gemlastation.se för mer info.